קרם פרש תוצרת בית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 מיכלי שמנת של פעם
- 1.5 כוסות שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- לערבב היטב שמנת חמוצה עם השמנת המתוקה.
- להכניס לקערה ולכסות היטב.
- להניח במקרר ל- 3 ימים.
- ניתן להקציף קרם פרש כמו קצפת, בתוספת סוכר או סוכר וניל.
- משמש כקרם בפני עצמו, או בכל מתכון הדורש קצפת.
- קרם פרש עשיר יותר וטעמו מלא יותר מקצפת רגילה. הכנתו דורשת מעט יותר זמן הקצפה, אך טעמו שווה את המאמץ.