המזנון עומד לשירותכם
שלחנו את הכתב שלנו לדגום ארוחות בופה והוא חזר עם שוס חוסאם עבאס מ'אל באבור' פותח פעם בשבוע בהרצליה שולחן מטורף של קבבים ומג'דרות. יש גם בופה רטרואי וכשר ומוצלח
שלחנו את הכתב שלנו לדגום ארוחות בופה והוא חזר עם שוס חוסאם עבאס מ'אל באבור' פותח פעם בשבוע בהרצליה שולחן מטורף של קבבים ומג'דרות. יש גם בופה רטרואי וכשר ומוצלח
קפה אוסישקין החדש זקוק לעזרה. הוא מאד משתדל, אבל כדי לקבל את התמורה צריך להסביר למלצרית בדיוק איך לעשות את זה
גל ספרדי שוטף את תל אביב. בנוסף למוסדות הוותיקים נפתחים פה גם טאפאס-ברים חדשים. 'פאייה' בדיזנגוף למשל היא האופציה העממית והאינטימית. אל תוותרו על הצ'וריסוס
ב-"Loveat" אפשר לבחור בין אוכל בריא לג'אנק, בין אספרסו לגרניטה, ובין בילוי בדד למינגלינג. מה שבטוח - זה יהיה טעים ונעים
האם 'אלי-אולי' החדשה הולכת לתת בראש ל'קנטינה' ולשחזר את הגרוב הסלבריטאי מהניינטיז? ובכן, בלי חצר סקסית עם מזרקה ומנות מנצחות שמזמינות התנסויות חדשות זה יהיה קצת קשה
מגדלים על הצלחת מתתמוטטים. נטשה חיימוביץ', סטייליסטית של אוכל, מחבבת פשטות ואת דרך ההגשה שחיים כהן מוביל ולא אוהבת עומס וגימיקים של טרטר בכוס קריסטל
מעצב הפנים דניאל חסון מסביר איך עיצוב מקום מתכתב עם האוכל ולמה השילוב הזה עובד טוב למשל, ב"יועזר" ו"רפאל" ופחות טוב ב"אדורה" וב"בנג'מין סיגל". אוכלים עיצוב כתבה 1
ההנחה התקשורתית היא שהעולם מתחיל ונגמר בת"א. אודי הירש דווקא גר בפריפריה, מזדהה עם הטוקבקיסטים שמתלוננים שאנחנו לא כותבים על מסעדות מחוץ לעיר וממליץ על 'לחם יין' ביהוד
ברוח מצוקת הדיור של העיר נפתח השבוע בית הקפה "הדירה". אם לא תמצאו שם שותף או מקום לגור, לפחות תסתפקו במאכלים ביתיים וארוחות בוקר מאוחרות
כש"מתוקה" היתה בשד"ל, היא היתה אחד הדברים הכי טובים שיש. עכשיו, במתחם הסינמטק, צריך להתאמץ כדי להיזכר בפלא ההוא
הכתב המשוטט יצא ללקלק גלידות. מלבי ואגסים ביין הפילה אותו, לגלידת אורז צריך להסתגל ואין כמו סורבה אבטיח-מלון כשחוזרים מהים. אה והייתה גם אחת סיציליאנית מרעננת במיוחד
נראה ש'דיטה' הוא מהמקומות היחידים בת"א בו צמד זמרנים יקשט לכם את המנה בדואט וזה לא יהיה מוזר וזקן. לרגל שף ובעלים חדשים איתי להט מנסה לפצח את סוד המוסד
לאיתי להט יש ציפיות גבוהות מרפי כהן. בצדק. בצהריים האחרון שלו ב'רפאל' הוא חש שהשף-עילוי קצת התעייף. הוא לא מאשים אותו אבל רוצה להתרגש מהאוכל שלו כמו פעם
לכבוד הקיץ, וואלה! קפה מגישה סריקה מקיפה של בתי הקפה-קיוסקים לאורך השדרות בתל אביב. והפעם - "קיוסק עלית קפה"
גייסנו מבקר מסעדות שומר כשרות שפתח לנו צוהר לעולמו. מהביקור במסעדת לה בוקה הירושלמית הוא חזר די מרוצה
עיכובים של מלצרים וקריאות של מצילים לא יקלקלו את ההנאה ב"בננה ביץ'". לא באים כדי לאכול, באים בשביל פסטורליה ובריזה
תפריט קיצי חדש שלח את דקל גודוביץ' לביקור במסעדת פורלין, שם הוא נזכר שלפעמים זה דווקא כיף לעשות חנונית
אם לומר את האמת, אין סיבה להגיע לקפה D'ORO. אבל מצד שני, מתי בפעם האחרונה המנהל ניגש לשאול אתכם מה אפשר לשפר?
ב-400 ש' לזוג הורגלנו לצרוך את הסושי שלנו עם מנה הגונה של אווירה. במינאטו בקיסריה, טעים וטרי ואפילו את הכשרות אפשר לבלוע, אבל התפאורה ביאסה את המצב רוח
נכון לעכשיו גנש היא המסעדה הטבעונית היחידה בתל-אביב, רונה זילברשטיין טוענת שהיא מספקת את הסחורה
למרות שההפוך מצוין והטוסט טעים, "קפה תמר" מתאים יותר למי שרוצה להתרועע במוסד מיתולוגי, ופחות למי שמחפש סיפוק קולינרי
יש הרבה סיבות להגיע ליפו ולפקוד את "נועה" של ניר צוק, אבל הסיבה הכי חשובה היא עוגת הפרג הטובה ביותר שתאכלו אי פעם