מדריך הבישול: ביף בורגיניון
הוא התחיל את דרכו כאוכל איכרים פשוט מהאזורים הכפריים של צרפת. מדריך לתבשיל החורפי המושלם - ביף בורגיניון עם ירקות מזוגגים, בשר, יין והמון ארומה
הוא התחיל את דרכו כאוכל איכרים פשוט מהאזורים הכפריים של צרפת. מדריך לתבשיל החורפי המושלם - ביף בורגיניון עם ירקות מזוגגים, בשר, יין והמון ארומה
מתייאשים תמיד מלהקציף שמנת ידנית? אם תטמיעו את הטכניקה הבאה, גם הקצפת שלכם תצליח ותהפוך לאוורירית וסמיכה
הצעדים הראשונים במטבח לנצח יעברו דרך הביצים. אז איך שוברים נכון ביצה ומה הדרך הנכונה להפריד בין חלבון לחלמון?
זאת לכאורה הפעולה הכי טריוויאלית שיש במטבח - קיצוץ בצל. בפועל, יש למקצוענים דרך עבודה אחת שנחשבת לנוחה, נכונה והטובה ביותר לקיצוץ