מדריך הבישול פירות ים: תמנונים
לא פשוט לטפל בבית בתמנונים. אפילו שפים רבים חוששים לעבוד איתם, אבל המאמץ משתלם. השף דיוויד פרנקל מפרונטו בתל אביב מסביר מה עושים איתם במטבח הביתי
לא פשוט לטפל בבית בתמנונים. אפילו שפים רבים חוששים לעבוד איתם, אבל המאמץ משתלם. השף דיוויד פרנקל מפרונטו בתל אביב מסביר מה עושים איתם במטבח הביתי
הכי כיף לאכול מולים בידיים. כן, גם במסעדת יוקרה. בבלגיה מבשלים אותם ביין לבן וחמאה, ובספרד - בפאייה. השף עמוס שיאון מ"הלנה בנמל" בקיסריה מסביר כמה קל להכין אותם
הטרנד הטבעוני משתולל, אבל אנחנו דווקא בעד נתח הבשר הכי חורפי באטליז. השף יונתן בורוביץ' מקפה 48 בתל אביב מספר על יקירם של הקרניבורים ומעניק מתכון בניחוח אסייתי
הסרטן מצריך אמנם לא מעט עבודה במטבח, אך המאמץ מוצדק: מתחת לשריון מסתתר בשר עדין ומתקתק. השפים אור ברי ורועי ענתבי ממסעדת ברטי בתל אביב מעניקים מתכונים וטיפים
שפע של מעלות יש לסקלופ: היא יפהפייה, טעימה, עתירה בחלבונים ודלה בשומנים. ויקטור גלוגר ממסעדת קלואליס מספר על הצדפה הרכה והמתקתקה. רק זהירות, אל תבשלו אותה יותר מדי