אוכל עיראקי: ירוק עד
המדור העיראקי ממלא עלי מנגולד בבשר טחון, קורא להם יפרא ומבשל אותם ברוטב חמוץ מתוק כמו שעיראקים אוהבים
המדור העיראקי ממלא עלי מנגולד בבשר טחון, קורא להם יפרא ומבשל אותם ברוטב חמוץ מתוק כמו שעיראקים אוהבים
אם אתם לא בעניין של התעסקות עם הירק הרירי הזה, לכו על הקפוא שאיכותי באותה מידה. המדור העיראקי הולך בעקבות קובה במיה
המדור העיראקי מניח את הפרג האשכנזי בצד ומכין לכבוד פורים בעבע בתמר - עוגיית שמרים במילוי תמרים
תועפות ירק, ריחות של כמון וכמה חוקי טיגון פשוטים יהפכו את קציצות הירק למושלמות. המדור העיראקי השבועי מכין ערוק
הטעם החמוץ מתוק שהעיראקים כל כך אוהבים מגיע אל המדור העיראקי השבועי ומשתרבב בתור אינגרי - תבשיל בשר וחצילים