מאמן המטבח: הקציצה שהתכווצה
למה הקציצות תמיד מתכווצות לנו בטיגון? עז תלם עונה על השאלה הנצחית ונותן את כל הכלים לטיגון קציצת בשר תפוחה ועסיסית
למה הקציצות תמיד מתכווצות לנו בטיגון? עז תלם עונה על השאלה הנצחית ונותן את כל הכלים לטיגון קציצת בשר תפוחה ועסיסית
השבוע שאלו הגולשים איך מכינים צ'יפס של אלופים. עז תלם מנפץ מיתוסים ונותן כמה טיפים מהשף הבריטי הסטון בלומנטל להשגת טוגנים פריכים וטעימים
איך מכינים תבשיל בשר מנצח מבלי לייבש אותו? מה הנתח הכי מתאים? עז תלם מוביל את הגולשים צעד אחר צעד בדרך אל התוצאה המושלמת
בטור חדש יטפל עז תלם בחרדות המטבח שלכם ויוביל את הגולשים צעד אחר צעד בדרך אל התוצאה המושלמת. השבוע - איך עובדים עם בצק עלים?