לעוף להודו
ערן ירוחם כותש תבלינים, מוסיף חלב קוקוס ומסיים במתיקות. בסוף יוצא לו תבשיל פרגיות ברוטב מנגו חריף
ערן ירוחם כותש תבלינים, מוסיף חלב קוקוס ומסיים במתיקות. בסוף יוצא לו תבשיל פרגיות ברוטב מנגו חריף
ערן ירוחם מכין תבשיל הודי זריז של פרחי כרובית עטופים ברוטב של עגבניות, או בשפת המקום: גובי מסאלה
ערן ירוחם מכין צ'נה דאל, תבשיל של חומוס, עגבניות והמון המון תבלינים בתערובת שכדאי להכין עם המכתש והעלי הפרטיים
קבלו את הסידרה ההודית של ערן ירוחם. היום הוא מכניס אל הכיסון ההודי מילוי בלתי שיגרתי של גזר ורוטב קוקוס רענן