קציצות שהן מוסד: המתכון הסודי של עדנה
מסעדת עדנה ברמת השרון, המתמחה בבישולים ביתיים ומנחמים מגלה לאבי ביטון את המתכון הסודי לתבשיל קציצות הכבש, שעושה לכל מי שאוכל אותו טוב על הלב
מסעדת עדנה ברמת השרון, המתמחה בבישולים ביתיים ומנחמים מגלה לאבי ביטון את המתכון הסודי לתבשיל קציצות הכבש, שעושה לכל מי שאוכל אותו טוב על הלב
רגע לפני ששולחן החג ערוך וכל המנות כבר מתבשלות בסירים, מציע עז תלם תוספת כיפית שתכניס רעננות וצבע - שעועית ירוקה פריכה עם רימונים ושקדים
לא חייבים תמיד להידבק למתכון הקלאסי והמשעמם של דג הסלמון. אבי ביטון מגיע לביסטרו גרינברג ומשיג את המתכון לסלמון ברוטב תאילנדי, שיכניס קצת טעם שונה לשולחן החג
לכבוד השנה החדשה משלב עז תלם בין סימני החג ומכניס לסיר אחד את עלי המנגולד עם הרימון החמצמצץ וקציצות נימוחות למנה מופלאה עם ברכה לשנה טובה