הכינו את הלחם: קרם חצילים של "חדר האוכל"
מנת הפתיחה הפופולרית ביותר במסעדת "חדר האוכל" של השף עומר מילר היא קרם החצילים, העשוי מארבעה חומרים בלבד ועוד שניים לקישוט. מעכשיו תוכלו להכין בקלות גם בבית
מנת הפתיחה הפופולרית ביותר במסעדת "חדר האוכל" של השף עומר מילר היא קרם החצילים, העשוי מארבעה חומרים בלבד ועוד שניים לקישוט. מעכשיו תוכלו להכין בקלות גם בבית
האורז המטוגן עם ירקות ורצועות עוף מלווה את "ג'ירף" הרצליה כבר שנים. כעת מתפרסם כאן לראשונה המתכון למנה הפופולרית, שלא צריך להכין בשבילה שום דבר ליד
מה הסוד לצ'יפס בטטה מושלם? השף ניר צוק פיצח אותו עבורנו
בקיץ הכי מתחשק משהו קר וקל. לפניכם מתכון עלי גפן ממולאים באורז של השף עומר עילוואן ממסעדת עלה גפן בקרית אתא. רק לטפטף לימון מעל ולהגיש עם יוגורט
בצק וחמאה הוא שילוב מנצח שאי אפשר לפספס איתו. לפניכם מתכון "הקובנה של צביה" של השפים מאיר אדוני ואסף שטרן ממסעדת מזללה. מנה שלא אומרים לה לא