סופלאקי שפיץ צ'אך טרי של השף אבי שטייניץ
כבר התחלתם להכין את המנגל לחגיגות יום העצמאות? קבלו מתכון לסופלאקי - שיפוד נוסח יוון - במרינדה חמצמצה וטעימה
כבר התחלתם להכין את המנגל לחגיגות יום העצמאות? קבלו מתכון לסופלאקי - שיפוד נוסח יוון - במרינדה חמצמצה וטעימה
כשלא רוצים לקחת סיכונים בחג, בוחרים בנתח האוסובוקו כבסיס לתבשיל חגיגי. הארטישוק הירושלמי יחד עם הסלרי, השום ומיץ הלימון יוסיפו לו טעמים אביביים
פסח הוא שיא עונת הטלאים. כל מה שנתח טוב בשיא עונה צריך זה קצת תבלינים ושיזוף איטי בתנור. קריאות ההתפעלות בעקבות כתף הטלה הריחנית כבר יגיעו בילט אין
השף שאול בן אדרת מלמד איך מכינים בקלות בבית רוסטביף מנתח סינטה איכותי שנצלה עם המון שום. מנה חגיגית ומרשימה שמניחים במרכז השולחן ופורסים לפרוסות דקות מול האורחים - וזוכים לתשואות. הבונוס: אם נשאר, אפשר להתענג על הפרוסות הדקיקות גם למחרת