כמה זמן נוכל לשרוד לכודים בסופרמרקט?
הפנטזיה הילדותית שלנו מקבלת תוקף מחקרי: תמיד חלמנו להישכח נעולים בתוך סופרמרקט ולחגוג על המדפים העמוסים בכל טוב, אבל כמה זמן באמת נוכל לשרוד שם?
הפנטזיה הילדותית שלנו מקבלת תוקף מחקרי: תמיד חלמנו להישכח נעולים בתוך סופרמרקט ולחגוג על המדפים העמוסים בכל טוב, אבל כמה זמן באמת נוכל לשרוד שם?
בזמן שאצלנו בארץ הרשת גועשת על הפרות בריאותיות כאלה או אחרות, יש מסעדה אחת בפלורידה שלא ממש לוקחת את הצווים של משרד הבריאות ברצינות, מה שלא מפריע להמוני הסועדים להגיע למקום כבר כמעט 70 שנה
כבר כתבנו בעבר שאסור להסתבך עם הצרפתים, וכעת אנחנו מקבלים הוכחה נוספת: שף צרפתי תלה שלט מחוץ למסעדתו כי כלבים מוזמנים פנימה בשמחה, אך בנקאים מגורשים מהמקום
כל אחד בוחר להתגבר על כאב בדרך אחרת, איזבלה גינאקראלו מברוקלין הפכה את הפרידה הכואבת שלה מבן זוגה לעסק מצליח של קינוחים מרהיבים ומנחמים
זה התחיל בעיטור קינוחים, עבר למנות גורמה ועכשיו גם משמש כתוספת לפיצות. טרנד הזהב באוכל יצא השנה משליטה. אז איזה טעם יש לזה, אתם שואלים?
בכל מה שקשור לאוכל, אסור להתעסק עם הצרפתים. לכן לא מפתיע שערימת קרפים שנאכלה ככל הנראה על ידי אזרח בריטי תמים לא בצורה המקובלת, עוררה סערה ברשת כולל קריאות מלחמה
המטבח הישראלי ממשיך להכות גלים בעולם: בימים האחרונים התבשרנו כי ארבעה ספרי בישול ישראליים מועמדים בחמש קטגוריות בתחרות הנחשבת לאוסקר של ספרי הבישול. גאווה ישראלית
מחקר אמריקני חדש מצא את המפתח לדייט השני. לא מספיק מה תלבשו, על מה תדברו ואיזה רושם ראשוני תשאירו. אם אתם רוצים לקבל הזמנה לדייט נוסף, זה הזמן לתרגל אכילה עם מקלות ולבחור מסעדת סושי טובה
מסתבר שלאכול 12 דונטאס בשעה זה לא מספיק קשה, ובצפון קרוליינה החליטו להוסיף לאתגר הזה גם ג'וגינג של 8 ק"מ תוך כדי האכילה. למרות המטרות החשובות של המירוץ לגיוס כספים, השנה הוא הסתיים בטרגדיה נוראית
מי לא אוהב לבהות באוכל? ערוץ יוטיוב חדש מספק צפייה מהפנטת וממכרת בניסויים לא שגרתיים עם מזון, כמו למשל השתלת קרם אוראו בתוך עוגיית ריס'ס
יצרנית הגלידות המפורסמת החליטה שגם לטבעונים מגיע להתפנק עם גלידה איכותית שהיא מעבר לסורבה הבנאלי, והשקיעה מאמצים רבים בייצור גלידה טבעונית בטעמים המוכרים של החברה ואף צ'יפרה בטעם חדש
חברת העוגיות המפורסמת לא מפסיקה להפתיע ואחרי שהשיקה את העוגיות המפורסמות גם בטעמי סינמון רול ורד ולווט היא יוצאת השבוע עם מילוי בטעם חדש
בנואה וולייה, אחד השפים המוערכים בעולם ומי שמסעדתו מתהדרת בשלושה כוכבי מישלן, שם אמש קץ לחייו- רגע לפני טקס הענקת כוכבי המישלן השנתי