אורז צהוב
מה יכול להיות טוב יותר מסתם אורז? אורז צהוב כמובן. ובתוך פחות מחצי שעה תוכלו גם אתם לזכות בהר מוזהב שהולך מצויין עם כל מנה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות אורז
- מים
- שמן
- כורכום
- מלח
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים בסיר רחב מים עם כורכום.
- 2. לאחר שהמים רותחים מוסיפים את האורז ומחכים דקה..
- 3. שופכים את המים הצהובים ושוטפים את האורז עד שהמים נקיים.
- 4. מכסים את האורז במים, מוסיפים 2 כפות שמן ומעט מלח (לפי הטעם) מביאים לרתיחה ולאחר מכן מורידים לאש נמוכה עד שהאורז הופך להיות רך ומוכן לאכילה.