וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

מתכון תפוח אדמה מוקרם בתנור הוא מתכון מושלם לאירוח , ארוחת חג או סתם ארוחת ערב קלילה. קבלו מתכון חלבי מנצח וקל להכנה

מתכון מאת: ליזי לוזון

תפוח אדמה מוקרם בתנור. ShutterStock
תפוח אדמה מוקרם בתנור

מצרכים למתכון

    • תפוחי אדמה כמות - לפי העין ולפי כמות האנשים
    • 1קופסאשמנת לבישול 15% (מומלץ השף הלבן 15%)
    • 1חבילהפטריות טריות (250 גרם)
    • 1בצל גדול
    • ¾כוסחלב
    • 1כףקמח
    • 1כףמרק עוף

אופן ההכנה של תפוח אדמה מוקרם בתנור

איך מכינים תפוח אדמה מוקרם בתנור - מתכון טעים ופשוט?

  • 1
    חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות מאוד (לאפיה מהירה או שאפשר לחמם במיקרו קודם לממהרים). ממלאים תבנית אפייה בפרוסות
  • 2
    מטגנים בצל ופטריות ומסננים את השמן
  • 3
    שמים בתוך כוס החלב את המרק והקמח ומערבבים היטב
  • 4
    שמים על הגז בסיר את השמנת תוך כדי רתיחה מוסיפים את החלב המוכן עד לקבלת סמיכות, מוסיפים את הבצל והפטריות.
  • 5
    שופכים על התפו"א תוך מילוי התבנית בכמויות שוות.
  • 6
    שמים בתנור שעה ורבע (אם חיממתם קודם במיקרו יש לאפות רק חצי שעה).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully