תפוח אדמה מוקרם עם פטריות

מתכון תפוח אדמה מוקרם בתנור הוא מתכון מושלם לאירוח , ארוחת חג או סתם ארוחת ערב קלילה. קבלו מתכון חלבי מנצח וקל להכנה

מתכון מאת: ליזי לוזון
תפוח אדמה מוקרם בתנור. ShutterStock
תפוח אדמה מוקרם בתנור

המצרכים להכנת תפוח אדמה מוקרם בתנור

    • תפוחי אדמה כמות - לפי העין ולפי כמות האנשים
    • 1 קופסאשמנת לבישול 15% (מומלץ השף הלבן 15%)
    • 1 חבילהפטריות טריות (250 גרם)
    • 1 בצל גדול
    • ¾ כוסחלב
    • 1 כףקמח
    • 1 כףמרק עוף

אופן ההכנה של תפוח אדמה מוקרם בתנור

איך מכינים תפוח אדמה מוקרם בתנור - מתכון טעים ופשוט?

  • 1חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות מאוד (לאפיה מהירה או שאפשר לחמם במיקרו קודם לממהרים). ממלאים תבנית אפייה בפרוסות
  • 2מטגנים בצל ופטריות ומסננים את השמן
  • 3שמים בתוך כוס החלב את המרק והקמח ומערבבים היטב
  • 4שמים על הגז בסיר את השמנת תוך כדי רתיחה מוסיפים את החלב המוכן עד לקבלת סמיכות, מוסיפים את הבצל והפטריות.
  • 5שופכים על התפו"א תוך מילוי התבנית בכמויות שוות.
  • 6שמים בתנור שעה ורבע (אם חיממתם קודם במיקרו יש לאפות רק חצי שעה).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully