פטוצ'יני עם רוקפור, פקאן וצנובר
מנת פסטה מושקעת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה פטוצ'יני או 400 גרם פטוצ'יני/לינגוויני טרי
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 1/4 כוס פקאנים קלויים
- 1/4 כוס צנוברים קלויים
- 150 גר' רוקפור מפוררת
- 2/3 כוס פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
- 2. ממיסים את הרוקפור בשמנת על אש קטנה במחבת כבד.
- 3. מוסיפים לפסטה את הגבינה המומסת, האגוזים והצנוברים. מפזרים מעל פרמזן ומגישים.