וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטוצ'יני עם רוקפור, פקאן וצנובר

מנת פסטה מושקעת

מתכון מאת: מערכת וואלה

פסטה טריה. ShutterStock
פסטה טריה

מצרכים למתכון

  • 1 חבילה פטוצ'יני או 400 גרם פטוצ'יני/לינגוויני טרי
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 1/4 כוס פקאנים קלויים
  • 1/4 כוס צנוברים קלויים
  • 150 גר' רוקפור מפוררת
  • 2/3 כוס פרמזן מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
  • 2. ממיסים את הרוקפור בשמנת על אש קטנה במחבת כבד.
  • 3. מוסיפים לפסטה את הגבינה המומסת, האגוזים והצנוברים. מפזרים מעל פרמזן ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully