- 1. שמים במעבד מזון קמח, חמאה ומלח ומעבדים לתערובת פירורית.
- מוסיפים את הביצה ומעבדים מספר שניות לקבלת כדור בצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים שעתיים.
-
- 2. מרדדים את הבצק בין שני דפי אפייה לעלה עגול בקוטר 28 ס"מ מעבירים את הבצק לתבנית ומהדקים לתחתית התבנית ולדפנות. מקררים שעה.
-
- 3. מטגנים את החצילים וקישואים, כל ירק בנפרד, עד להזהבה. שמים על נייר סופג לספיגת עודף השמן רצוי להחליף את הנייר מספר פעמים. חותכים את הפלפלים לרצועות ושמים במסננת לניקוז הנוזלים.
-
- 4. מחממים תנור לחום בינוני גבוה (200 מעלות), מסדרים על הבצק את הירקות מתבלים במלח ובפלפל, מסדרים מעל את גבינת הפרומעז, הזיתים, העגבניות, גבינת קולאז' קצ'קבל ועשבי תיבול.
-
- 5. טורפים בקערה שמנת, ביצים, קמח וגבינה בולגרית ויוצקים לתבנית.
-
- 6. אופים כ-45 דקות, עד שהמאפה מזהיב. ממתינים 20 דקות, פורסים למנות ומגישים.