תפוחי אדמה צלויים עם רוטב נענע
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 8 תפוחי אדמה טריים, רחוצים ויבשים
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח גס ופלפל שחור
- 4 שיני שום קצוצות דק
- 2 כפות נענע קצוצה
אופן ההכנה
- 1. מחוררים את תפוחי האדמה בעזרת מזלג. מניחים בתבנית אפייה ואופים בחום של 190 מעלות במשך כשעה וחצי.
- 2. מערבבים את שמן הזית, מלח, פלפל ושום.
- 3. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים , ובעודם חמים מערבבים אותם עם הרוטב. מוסיפים נענע ומגישים חם.