וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוחי אדמה צלויים עם רוטב נענע

מתכון מאת: שרון,NIN@012.NET.IL

נענע. Artoday
נענע

מצרכים למתכון

  • 8 תפוחי אדמה טריים, רחוצים ויבשים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח גס ופלפל שחור
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • 2 כפות נענע קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מחוררים את תפוחי האדמה בעזרת מזלג. מניחים בתבנית אפייה ואופים בחום של 190 מעלות במשך כשעה וחצי.
  • 2. מערבבים את שמן הזית, מלח, פלפל ושום.
  • 3. חותכים את תפוחי האדמה לרבעים , ובעודם חמים מערבבים אותם עם הרוטב. מוסיפים נענע ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully