ירכי עוף ברוטב פירות

פתרון פשוט וקל לעוף, שמתאים גם לט"ו בשבט. מתכון מתוך הספר ארוחות ערב מהירות בעריכת איילת לטוביץ'.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
ירכי עוף ברוטב פירות. מערכת וואלה!
ירכי עוף ברוטב פירות

מצרכים

  • 4-8 ירכי עוף
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 1 כוס מים
  • 2 כוסות נקטר אפרסקים
  • 2/3 כוס משמשים מיובשים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור לחום גבוה מאוד (250 מעלות). מסירים את העור מירכי העוף וחותכים לפיסות.
  • 2. בתבנית פיירקס מערבבים את פיסות העוף, אבקת המרק, המים, הנקטר והמשמשים. מכסים ברדיד האלומיניום וצולים בתנור 30 דקות. מסירים את רדיד האלומיניום וצולים 10 דקות נוספות, עד שהעוף עשוי לחלוטין.
  • 3. בוזקים מעל פטרוזיליה ומגישים – אפשר לצד פסטה מסולסלת.
  • חומרים ל-4 מנות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully