וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת ברוקולי פשוטה וטעימה

מתכון מאת: נעמה,naama.hezi@ness.com

ברוקולי. מערכת וואלה
ברוקולי

מצרכים למתכון

  • 1 חב' ברוקולי קפוא
  • 3 ביצים
  • 4 כפות מיונז
  • 50 גר' מרגרינה לבישול ואפייה
  • 3 כפות קמח
  • 4 כפות אבקת מרק בצל
  • 4 פרוסות גבינה צהובה "עמק" או "גלבוע", חתוכות לחתיכות גסות
  • 1 תבנית בינונית או 2 קטנות (כאלו שמתאימות לטוסטר אובן)

אופן ההכנה

  • 1. שופכים את הברוקולי הקפוא לקערה ויוצקים מעל מים רותחים.
  • 2. שופכים לקערה את הביצים ומערבבים. לאחר מכן שופכים את המיונז ומערבבים שוב לקבלת מרקם אחיד. את המרגרינה ניתן לחמם במיקרוגל עד שתהפוך נוזלית (בערך 30 שניות). מוסיפים גם אותה לתערובת. לאחר מכן את הקמח, מערבבים טוב כדי שלא ייווצרו גושים וכשנוצר מרקם אחיד מוסיפים אבקת מרק בצל וגבינה צהובה.
  • 3. חותכים את הברוקולי לחתיכות בינוניות ומוסיפים לקערה עם הנוזלים. מעבירים את כל התערובת לתבנית חד פעמית בגודל בינוני או לשתי 2 תבניות קטנות ומכניסים לתנור למשך חצי שעה בחום בינוני (180 מעלות). ב-10 הדקות האחרונות רצוי להעלות את החום כדי שהשכבה העליונה תצא פריכה יותר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully