- 1. שופכים את הברוקולי הקפוא לקערה ויוצקים מעל מים רותחים.
-
- 2. שופכים לקערה את הביצים ומערבבים. לאחר מכן שופכים את המיונז ומערבבים שוב לקבלת מרקם אחיד. את המרגרינה ניתן לחמם במיקרוגל עד שתהפוך נוזלית (בערך 30 שניות). מוסיפים גם אותה לתערובת. לאחר מכן את הקמח, מערבבים טוב כדי שלא ייווצרו גושים וכשנוצר מרקם אחיד מוסיפים אבקת מרק בצל וגבינה צהובה.
-
- 3. חותכים את הברוקולי לחתיכות בינוניות ומוסיפים לקערה עם הנוזלים. מעבירים את כל התערובת לתבנית חד פעמית בגודל בינוני או לשתי 2 תבניות קטנות ומכניסים לתנור למשך חצי שעה בחום בינוני (180 מעלות). ב-10 הדקות האחרונות רצוי להעלות את החום כדי שהשכבה העליונה תצא פריכה יותר.