- 1. קולפים את המנגו וחותכים לקוביות קטנות (איך קולפים מנגו? שתי שיטות: חותכים חריץ קטן בקליפה ומקלפים את הקליפה, או שחותכים ממנו כיפות ומוציאים את התוכן עם כף. חותכים גם את כל הפרי שמסביב לגרעין).
-
- 2. מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים את התבניות.
-
- 3. מקציפים במיקסר (או במיקסר יד) חמאה/מרגרינה ו-2 סוגי סוכר, עד שמתקבלת קציפה בהירה ואוורירית. מוסיפים בהדרגה תוך הקצפה, את הביצים (אחת-אחת), שמן, קוקוס, קינמון, אבקת סודה לשתייה ולבסוף קמח ומנגו. מקציפים רק עד שהתערובת אחידה. אם רוצים, מוסיפים אגוזים ומערבבים קצרות.
-
- 4. מחלקים את התערובת בין התבניות. מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות, או עד שהעוגות שחומות ויציבות למגע, וקיסם הננעץ בהן יוצא יבש. מצננים לחלוטין (העוגות מתפרקות כשהן חמות).