וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סאוס (Sous)

את המנה מכינים במקור עם חזיר, אך אפילו בקאריביים משתמשים בעוף כתחליף. מתכון של השף עדו שפירא, מקייטרינג "קטלית".

מתכון מאת: מערכת וואלה

סיר. Artoday
סיר

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג רגלי עוף וגרונות
  • 4 מלפפונים מגולענים וחתוכים לרצועות
  • 1/2 ראש שום קצוץ
  • 2 בצלים סגולים קצוצים
  • 1-2 פלפלים חריפים פרוסים
  • מיץ מ-2 לימונים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 3 ליטר מים

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים היטב את העופות במים קרים.
  • 2. מכניסים אותם לסיר עם מחצית מכמות הירקות ומוסיפים 3 ליטר מים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לדרגת רתיחה מתונה. מנקים את הקצף שעולה ומבשלים עד כ 3 שעות.
  • 3. מוסיפים את שאר המצרכים ומכבים את האש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully