חזה עוף בקוקוס וקארי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 שניצל עוף פרוס חתוך לקוביות
- 1 בצל פרוס
- 1 גמבה חתוכה לרצועות
- 1 כוס אפונה עדינה קפואה
- 1 קופסת שימורים חלב קוקוס
- 2 כפות אבקת קארי
- רבע כוס רוטב סויה
- פלפל שחור גרוס
- מלח
- שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מחממים 2-3 כפות שמן זית במחבת גדולה
- ומטגנים את הבצל עד שיזהיב.
- 2. מוסיפים את הגמבה ואת העוף. מערבבים כ-2 דקות, מוסיפים רוטב סויה.
- 3. מבשלים כדקה נוספת.
- 4. מוסיפים את חלב הקוקוס, קארי, אפונה, מלח ופלפל
- ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות נוספות.
- 5. מגישים עם אורז בסמטי