- 1. שכבה ראשונה: שמים בקערה בינונית חמאה, סוכר וקקאו וממיסים במיקרו בפרקי זמן קצרים, עד שהכל נמס ומתקבל רוטב חלק (אפשר גם להמיס בסיר בינוני על להבה נמוכה). מוסיפים את כל שאר חומרי השכבה ומערבבים. צריך להתקבל מעין בצק שוקולדי אחיד. אם התערובת רטובה מידי, מוסיפים לפי הצורך עוד קוקוס או פירורי עוגה/עוגיות. אם התערובת יבשה מידי, מוסיפים לפי הצורך עוד מעט יין אדום/ליקר. משטחים את התערובת בתבנית בשכבה אחידה ומחליקים. מכניסים למקרר לשעה בערך, או עד שהשכבה מתייצבת.
-
-
- 2. שכבה שנייה: מקציפים את כל חומרי השכבה במיקסר או במיקסר יד, עד שמתקבלת משחה אחידה וחלקה. מורחים בשכבה אחידה מעל שכבת העוגה שבתבנית ומחליקים. מחזירים למקרר לשעה בערך, או עד שהשכבה מתייצבת.
-
- 3. ציפוי: שמים בקערה קטנה חמאה ושוקולד וממיסים במיקרו בפרקי זמן קצרים, עד שהכל נמס ומתקבל רוטב חלק (אפשר גם להמיס בסיר קטן על להבה נמוכה). מוסיפים את היין/ליקר ומערבבים. מורחים בשכבה אחידה מעל שכבת קרם החמאה שבתבנית ומחזירים למקרר, עד שהשכבה מתייצבת.
-
- 4. חותכים לריבועים ומגישים קר. נשמר כמה ימים במקרר, בתבנית, מכוסה בנייר אלומיניום. אפשר להעביר לכלי אחר (אם מאחסנים בשכבות, מפרידים ביניהן עם נייר אפייה או נייר לסנדוויצ'ים).