פריטטה פיקנטית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
- 1 בצל גדול
- 2 ביצים
- מלח, פלפל
- מעט טימין
- מעט צ'ילי גרוס
אופן ההכנה
- 1. פורסים את תפוחי האדמה והבצל לפרוסות בגודל בינוני.
- 2. מטגנים את תפוחי האדמה ומשאירים על נייר סופג.
- 3. זורקים את השמן העודף ומהמעט שנשאר מטגנים את
- הבצל .
- 4. מוסיפים לבצל את התפו"א ומעל מוסיפים את הביצים הטרופות עם התבלינים.
- * ניתן גם לגוון עם זיתים (מומלץ), תבלינים שונים
- ובצד ניתן להוסיף שמנת חמוצה.