- 1. חותכים את האגוזים לחתיכות בינוניות.
-
- 2. מכניסים את הבננות לתנור לחצי שעה.
-
- 3. בנתיים,לוקחים את הפרי שבחרנו וחותכים אותו לחתיכות קטנות.
-
- 4. חותכים את השוקולד לקוביות.
-
- 5. לוקחים את בננה אחרת (לא מאלו שנמצאים בתנור) ומערבלים אותה במערבל יחד עם פרי שחתכנו במשך -6- דקות.
-
- 6. לבסוף יוצאת מחית פירות, מכניסים אותה למקרר.
-
- 7. כשחלפה חצי שעה מוציאים את הבננות מהתנור. (הבננות יוצאות מהתנור שחורות בכוונה לא להיבעל!)
-
- 8. מקלפים צד אחד של הבננה ומפזרים על הבננות את הקוביות שקולד הקטנות ואת האגוזים שחתכנו.
-
- 9. מגישים עם מחית הפירות הקרה.