פיצה קלה להכנה - עם טריק גאוני

עם הפטנט הגאוני לבצק פיצה מהיר הכנה תרגישו כמו אופים אמיתיים - ותזללו פיצה מדליקה וטעימה במהירות מפתיעה

מתכון מאת: סמילה,samilabi@bezeqint.net
פיצה. ShutterStock
פיצה קלה להכנה

מצרכים

  • בצק:

    • 3 ביצים
    • 1 גביעאשל או גיל
    • 1.5 כוסקמח רגיל
    • 10 גרםאבקת אפייה
  • מילוי בסיסי

    • בקבוקקטשופ כמות - לפי הצוךך
    • גבינה מגוררת - מכל סוג שהוא לפי בחירתכם
    • 2 עגבניות בשלות
    • 1 בצל חתוך לחצאי עיגולים
  • תוספות (מקופסת שימורים):

    • 1 פחיתתירס מתוק או פטריות, זיתים, טונה או כל תוספת שבאה לכם

אופן ההכנה

איך מכינים פיצה קלה להכנה?

  • 1מערבבים בקערה 3 ביצים, מוסיפים גביע גיל, תוך כדיי עירבוב מוסיפים בעדינות כוס קמח ואבקת אפיה, אחריי עירבוב טוב מוסיפים עוד חצי כוס קמח.
  • 2משמנים תבנית (עדיף במרגרינה) - לא גדולה (מכל סוג, אני משתמשת בתבנית זכוכית).
  • 3יוצקים את הבלילה לתוך התבנית כך שתהיה שכבה אחידה של בצק בתוך התבנית.
  • 4חותכים את הבצל לחצי עיגולים, את העגבניות פורסים לחצי עיגולים או לעיגול שלם. בוחרים את התוספת המועדפת (אפשר לשלב).
  • 5מפזרים בזהירות את הקטשופ על הבלילה, מניחים קודם את הבצל ואז את העגבניות. מוסיפים את התוספת שבחרתם.
  • 6מכניסים ל-180 מעלות ל15 דקות לתנור שחומם 5 דקות קודם. מוציאים ומפזרים גבינה (מכל סוג שהיא) מגורדת. מכניסים בחזרה לתנור לכ5 דקות עד שרואים שהבצק זהוב והגבינה נמסה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully