פיצה קלה להכנה - עם טריק גאוני
עם הפטנט הגאוני לבצק פיצה מהיר הכנה תרגישו כמו אופים אמיתיים - ותזללו פיצה מדליקה וטעימה במהירות מפתיעה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
בצק:
- 3ביצים
- 1גביעאשל או גיל
- 1.5כוסקמח רגיל
- 10גרםאבקת אפייה
מילוי בסיסי
- בקבוקקטשופ כמות - לפי הצוךך
- גבינה מגוררת - מכל סוג שהוא לפי בחירתכם
- 2עגבניות בשלות
- 1בצל חתוך לחצאי עיגולים
תוספות (מקופסת שימורים):
- 1פחיתתירס מתוק או פטריות, זיתים, טונה או כל תוספת שבאה לכם
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים פיצה קלה להכנה?
- 1מערבבים בקערה 3 ביצים, מוסיפים גביע גיל, תוך כדיי עירבוב מוסיפים בעדינות כוס קמח ואבקת אפיה, אחריי עירבוב טוב מוסיפים עוד חצי כוס קמח.
- 2משמנים תבנית (עדיף במרגרינה) - לא גדולה (מכל סוג, אני משתמשת בתבנית זכוכית).
- 3יוצקים את הבלילה לתוך התבנית כך שתהיה שכבה אחידה של בצק בתוך התבנית.
- 4חותכים את הבצל לחצי עיגולים, את העגבניות פורסים לחצי עיגולים או לעיגול שלם. בוחרים את התוספת המועדפת (אפשר לשלב).
- 5מפזרים בזהירות את הקטשופ על הבלילה, מניחים קודם את הבצל ואז את העגבניות. מוסיפים את התוספת שבחרתם.
- 6מכניסים ל-180 מעלות ל15 דקות לתנור שחומם 5 דקות קודם. מוציאים ומפזרים גבינה (מכל סוג שהיא) מגורדת. מכניסים בחזרה לתנור לכ5 דקות עד שרואים שהבצק זהוב והגבינה נמסה.