וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חצילים ברטבים סיניים

מתכון שמנצל את קופסאות הפלסטיק הקטנות עם הרטבים, שמגיעות עם האוכל הסיני: רוטב צ'ילי, סויה וחמוץ-מתוק.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

חצילים ברטבים סיניים ( סמדר ולטר ). מערכת וואלה
חצילים ברטבים סיניים ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • 2 חצילים בינוניים
  • 2 קופסאות פלסטיק קטנות של רוטב צ'ילי
  • 2 של רוטב סויה
  • 2 של רוטב חמוץ-מתוק

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את החצילים, בקליפתם, לקוביות גדולות, ומשתדלים שבכל קובייה יהיה צד עם קליפה.
  • 2. שמים את הקוביות בסיר שיכיל אותן בנוחות ויוצקים מעל את כל הרטבים. מערבבים, מכסים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם, כ-20-30 דקות או עד שהחצילים רכים. מגישים חם או מצננים ושומרים במקרר.
  • * אפשר להכין גם בתנור: שמים את הקוביות בתבנית שתכיל אותן בנוחות ויוצקים מעל את כל הרטבים. מערבבים, מכסים בנייר כסף ואופים כ-20-30 דקות או עד שהחצילים רכים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully