- 1. ממיסים באן מרי את השוקולד הקקאו והמרגרינה מורידים מהאש ומצננים כ- 5 דקות.
-
- 2. בינתיים מפרידים את הביצים לחלבונים ולחלמונים, את השוקולד מוסיפים לחלמונים לאט לאט ומערבבים טוב שלא תצא חביתה.
-
- 3. את החלבונים מקציפים וכשהקצף מתגבש מוסיפים את הסוכר ב- 2 נגלות. כשהקצף מוכן מוסיפים לו את תערובת השוקולד והחלמונים מערבבים טוב ולאט כדי שהקצף לא יישבר. שומרים בצד 2/3 מהקרם ולשליש הנותר מוסיפים את אבקת האפיה ופירורי הלחם, מעבירים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 20 דקות.
-
- 4. מוציאים את העוגה ובוזקים מעליה את הקרם ששמרנו בצד. מקררים ומגישים.