סלט ביצים קליל ופשוט
סלט ביצים קל להכנה, מושלם עבור ארוחת בוקר על המרפסת, כתוספת למנה עיקרית ומתאים גם לפסח. המתכון באדיבות זמי שרייבר, מסעדת "סנדר".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 8ביצים
- 1בצל קצוץ דק (לא חובה)
- 2-3כפות גדושותמיונז
- 1כפיתחרדל
- מלח לפי הטעם
- פלפל לבן לפי הטעם
להגשה (לא חובה):
- 1בצל קצוץ מטוגן ב-3 כפות שמן
- מעטבצל ירוק קצוץ (רק החלר הירוק) או עירית
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים סלט ביצים קליל ופשוט?
- 1מבשלים את הביצים. מצננים ומקררים אותן במקרר.
- 2מקלפים את הביצים הקרות ומגררים בפומפייה גסה או קוצצים דק.
- 3מוסיפים את הבצל הקצוץ, המיונז, החרדל המלח והפלפל הלבן. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד..
- 4מומלץ לפזר מעל בצל מטוגן ו/או מעט בצל ירוק קצוץ.