- 1. שמים בקערה את השוקולד.
-
- 2. מחממים בסיר 250 מ"ל שמנת מתוקה ומוסיפים תוכנו של חצי מקל וניל. מביאים לסף רתיחה ומכבים את האש.
-
- 3. יוצקים את השמנת והווניל על השוקולד ובוחשים היטב עד שהוא נמס ומתקבל גאנש שוקולד לבן חלק.
-
- 4. מצננים במקרר למשך 3-4 שעות, עד שהתערובת קרה מאד (לממהרים, אפשר לזרז את התהליך במקפיא אך יש להקפיד שהתערובת לא תתקשה יתר על המידה)
-
- 5. מוציאים מהמקרר, טורפים קלות ומוסיפים עוד 250 מ"ל שמנת מתוקה.
-
- 6. מקציפים עד שמתקבל מוס אוורירי ויציב.
-
- 7. מעבירים לכלי הגשה חלק מהכמות ועליה יוצקים כמה כפות פסיפלורה. מכסים בעוד שכבת מוס ושוב פסיפלורה. ממשיכים כך עם כל הכמות.