סלט ירוק ואפרסמון בניחוח המזרח

סלט ירוק ואפרסמון באדיבות קבוצת 'מור פירות השרון' משווקי 'אפרסמור'

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סלט ירק עם אפרסמון בניחוח המזרח.
סלט ירק עם אפרסמון בניחוח המזרח

מצרכים

  • חומרים ל-6 סועדים:
  • 1 חסה משי
  • 1 צרור ארוגולה
  • 1 מלפפון פרוס בקליפה
  • 1 צרור אספרגוס
  • 2 קישואים כהים
  • 4 אפרסמור
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 2 כפות שומשום קלוי
  • לרוטב:
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף סירופ מייפל
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות חומץ בן יין לבן
  • 4 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה

  • 1. קורעים את עלי החסה והארוגולה לקערת הגשה, מוסיפים את פרוסות המלפפון.
  • 2. מרחיקים את החלק הקשה של האספרגוס וחותכים לחתיכות באורך 4 ס"מ.
  • 3. חוצים את הקישואים בקליפתם וחותכים לאורך.
  • 4. מרחיקים את חלקו העליון של האפרסמון, חוצים ופורסים ברוחב 1 ס"מ. חותכים לרצועות בעובי 1 ס"מ.
  • 5. במחבת טפלון מחממים שמן שומשום ומקפיצים את האספרגוס והקישואים, עד שהם מתחילים להזהיב. מוסיפים את אצבעות האפרסמון ומקפיצים 2 דקות נוספות. מסירים מהאש, מצננים 2-1 דקות ומפזרים על הירקות.
  • 6. מערבלים יחד את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים בעדינות. מפזרים מעל את השומשום הקלוי ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully