פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט ירוק ואפרסמון בניחוח המזרח

      סלט ירוק ואפרסמון באדיבות קבוצת 'מור פירות השרון' משווקי 'אפרסמור'

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט ירק עם אפרסמון בניחוח המזרח (יח
      סלט ירק עם אפרסמון בניחוח המזרח (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל-6 סועדים:
      • 1 חסה משי
      • 1 צרור ארוגולה
      • 1 מלפפון פרוס בקליפה
      • 1 צרור אספרגוס
      • 2 קישואים כהים
      • 4 אפרסמור
      • 2 כפות שמן שומשום
      • 2 כפות שומשום קלוי
      • לרוטב:
      • 2 כפות רוטב סויה
      • 1 כף סירופ מייפל
      • 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
      • 2 שיני שום כתושות
      • 2 כפות חומץ בן יין לבן
      • 4 כפות שמן קנולה

      אופן ההכנה

      • 1. קורעים את עלי החסה והארוגולה לקערת הגשה, מוסיפים את פרוסות המלפפון.
      • 2. מרחיקים את החלק הקשה של האספרגוס וחותכים לחתיכות באורך 4 ס"מ.
      • 3. חוצים את הקישואים בקליפתם וחותכים לאורך.
      • 4. מרחיקים את חלקו העליון של האפרסמון, חוצים ופורסים ברוחב 1 ס"מ. חותכים לרצועות בעובי 1 ס"מ.
      • 5. במחבת טפלון מחממים שמן שומשום ומקפיצים את האספרגוס והקישואים, עד שהם מתחילים להזהיב. מוסיפים את אצבעות האפרסמון ומקפיצים 2 דקות נוספות. מסירים מהאש, מצננים 2-1 דקות ומפזרים על הירקות.
      • 6. מערבלים יחד את מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים בעדינות. מפזרים מעל את השומשום הקלוי ומגישים.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -