מרק בצל עם סויה וקרוטונים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות סויה
- 2 כפיות סוכר חום
- כוס יין אדום
- ציר בשר או עוף
- פיתה
אופן ההכנה
- 1. שמים בסיר את שמן הזית, הסוכר והבצל ומקרמלים היטב את הבצל.
- 2. מוסיפים את היין והסויה ומאפשרים להם לרתוח ולהצטמצם מוסיפים את ציר הבשר ולאחר רתיחה מנמיכים את האש לרבע שעה.
- 3. את הפיתה חותכים לקוביות, עליה מטפטפים מעט שמן זית ואופים בתנור עד שהופכים לקרוטונים
- 4. מגישים עם המרק החם את הקרוטונים ואפשר גם גבינת פרמזן מגוררת מלמעלה