וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק בצל עם סויה וקרוטונים

מתכון מאת: משה דנה,d-ben@zahav.net.il

בצלים. Artoday
בצלים

מצרכים למתכון

  • 4 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות סויה
  • 2 כפיות סוכר חום
  • כוס יין אדום
  • ציר בשר או עוף
  • פיתה

אופן ההכנה

  • 1. שמים בסיר את שמן הזית, הסוכר והבצל ומקרמלים היטב את הבצל.
  • 2. מוסיפים את היין והסויה ומאפשרים להם לרתוח ולהצטמצם מוסיפים את ציר הבשר ולאחר רתיחה מנמיכים את האש לרבע שעה.
  • 3. את הפיתה חותכים לקוביות, עליה מטפטפים מעט שמן זית ואופים בתנור עד שהופכים לקרוטונים
  • 4. מגישים עם המרק החם את הקרוטונים ואפשר גם גבינת פרמזן מגוררת מלמעלה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully