- 1. חותכים את נתח הבשר לפרוסות ( אפשר לקנות אותו כבר חתוך ) , מטגנים על אש גבוהה משני הצדדים , שיקבל את המכת חום הרצויה כדי שכל המיצים יסגרו!
-
- 2. בינתיים בסיר רחב מחממים שמן , את הבצל קוצצים קצת גס ומטגנים עד שהבצל נהיה שקוף .
-
- 3. את שיני השום חותכים לפרוסות ומוסיפים לבצל ונותנים להם להשחים על המחבת מספר דקות.
-
- 4. מוסיפים את הפרות היבשים, הדבש, הסויה, החרדל , התבלינים
- ו-4 כוסות מים שיכסו את הסיר ברוטב .
-
- 5. נותנים לרוטב לרתוח ומוסיפים את הנתחי בקר .
-
- 6. משאירים על האש במשך שעתיים וחצי עד 3 שעות .
-
- מומלץ להגיש על אורז לבן או על קוסקוס.