וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוחים בחזה אווז

מתכון מאת: מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 2 תפוחי עץ של "בראשית" פרוסים לשמיניות פלחים
  • 1/2 כוס סוכר מומסים ב 2 כוסות מים
  • שמן זית לטיגון
  • מלח גס ופילפל שחור גרוס
  • רצועות חזה אוז פרוסות דק

אופן ההכנה

  • 1. מביאים את סירופ הסוכר לרתיחה. מנקים את התפוחים, פורסים ומנקים ליבת הגרעינים.
  • 2. מצרפים את פלחי התפוחים לסירופ הרותח ומבשלים 2-3 דקות.מצננים מהר על גבי תבנית מתכת.
  • 3. מחממים מחבת טפלון היטב על להבה גבוה, משמנים בשמן זית ומקפיצים את התפוחים תוך כדי תיבול במלח גס ופילפל שחור גרוס, לקבלת ציפוי עדין של התפוחים.
  • 4. מצננים מהר בתבנית מתכת. עוטפים כל פלח ברצועת חזה אוז ומניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
  • 5. מושחים בשמן הזית שנותר במחבת, ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-210 מעלות. צולים 2-3 דקות ומגישים מיד. מוגש כמתאבן פתיחה לארוחה .
  • הפתעות מהתנור

  • סלט תאנים וחזה אווז

  • רולדה תותים וקצפת

  • עוגת תפוחים בחושה

  • סטיקי טופי תמרים

  • חיתוכיות שוקולד ותפוזים

  • חציל קלוי עם דובדבנים וטחינה

  • לימונדה סודית לשבירת הצום

  • מאפה פירות יער ושוקולד לבן

  • עוגיות שוקולד צ'יפס ותפוז

  • רולדת קוקוס עם פירות

  • עוגת קוקוס ואננס קפואה

  • קלפוטי פירות קיץ

  • סקונס פירות יער ושוקולד לבן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully