- 1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
- 2. בינתיים מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, השקדים והסוכר. מוסיפים את החמאה ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ומעבדים עד שנוצר בצק חלק וגמיש.
-
- 3. מקמחים משטח עבודה ומחלקים את הבצק לשניים. 2/3 ממנו מרדדים ומשטחים בתבנית. את הבצק הנותר משטחים ע"ג תבנית שטוחה בצורה פרוביזורית (זה החלק שבהמשך יהפוך לפירורים).
-
- 4. אופים את 2 הבצקים (אם יש טורבו אפשר את שניהם ביחד) כ-15 דקות, או עד שהם מזהיבים קלות אך לא ממש משחימים.
-
- 5. מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד הלבן עם החלב והחמאה ומערבבים לקרם חלק. טורפים היטב את השמנת החמוצה עם הסוכר עד שהוא נמס ואין גרגרים ומוסיפים לשוקולד הלבן. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ומקפלים לתוך תערובת השמנת והשוקולד הלבן.
-
- 6. מרכיבים את העוגה: משטחים את תערובת השמנת ע"ג הקלתית האפויה. מפוררים את 1/3 הבצק הנותר ע"ג העוגה. מצננים במקרר יממה.