וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל כתומים

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

תבשיל גזר, בטטה דלעת בתפוזים. דנה מלמד
תבשיל גזר, בטטה דלעת בתפוזים

מצרכים למתכון

  • כף שמן זית
  • 2 כפות חמאה
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
  • 150 גר' דלעת חתוכה לקוביות קטנות
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 תפו"ע סמית' קלוף וחתוך לקוביות קטנות
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • ½ כפית סוכר חום
  • מלח
  • פלפל לבן
  • כפית עלי טימין (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן והחמאה ומזהיבים קלות את הבצל.
  • 2. מוסיפים את הבטטה, הגזר, הדלעת והתפוח ומטגנים עד שהם זהובים בשוליים.
  • 3. מוסיפים מיץ תפוזים ומביאים לרתיחה.
  • 4. מתבלים בסוכר, מלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד ריכוך. מוסיפים נוזלים (מיץ תפוזים או מים במידת הצורך).
  • 5. מוסיפים כפית עלי טימין (לא חובה)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully