- 1. בסיר אחד ממיסים קוביות שוקולד מריר, 100 גר' חמאה וכפית תמצית וניל.
-
- 2. בסיר שני ממיסים 100 גר' שוקולד לבן, 100 גר' חמאה וכפית תמצית וניל.
-
- 3. בינתיים מפרידים 5 ביצים לחלבונים ולחלמונים, מקציפים את החלבונים בנפרד ואת החלמונים בנפרד.
-
- 4. מוסיפים חצי כוס סוכר לכל אחד משני סוגי הקצף שקיבלנו ומערבבים.
-
- 5. מוסיפים חצי מקצף החלבונים לשוקולד המריר המומס ואת החצי שנותר לשוקולד הלבן המומס .
-
- 6. מוסיפים חצי מקצף החלמונים לשוקולד המריר המומס ואת החצי שנותר לשוקולד הלבן המומס.
-
- 7. לוקחים כמה כוסות וההגשה היא כך: שכבת שוקולד מריר למטה, לאחר מכן שכבת שוקולד לבן, שוב שוקולד מריר ובפסגה שוקולד לבן.
-
- 8. בין כל שכבה לשכבה מומלץ לשים אגוזי ברס קראנצ'יים ועל השכבה העליונה מומלץ לפזר פטל.