מתכונים חמים

מוס שוקולד בשני צבעים

מתכון מאת: ניקולאס מירושניק,nelik.miroshnik@hotmail.com
  • 10 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

שוקולד לבן (צילום: ShutterStock)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 2 חבילות שוקולד לבן
  • 5 ביצים
  • 200 גרם חמאה
  • כוס סוכר
  • תמצית וניל
  • אגוזי ברס
  • פטל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר אחד ממיסים קוביות שוקולד מריר, 100 גר' חמאה וכפית תמצית וניל.
  • 2. בסיר שני ממיסים 100 גר' שוקולד לבן, 100 גר' חמאה וכפית תמצית וניל.
  • 3. בינתיים מפרידים 5 ביצים לחלבונים ולחלמונים, מקציפים את החלבונים בנפרד ואת החלמונים בנפרד.
  • 4. מוסיפים חצי כוס סוכר לכל אחד משני סוגי הקצף שקיבלנו ומערבבים.
  • 5. מוסיפים חצי מקצף החלבונים לשוקולד המריר המומס ואת החצי שנותר לשוקולד הלבן המומס .
  • 6. מוסיפים חצי מקצף החלמונים לשוקולד המריר המומס ואת החצי שנותר לשוקולד הלבן המומס.
  • 7. לוקחים כמה כוסות וההגשה היא כך: שכבת שוקולד מריר למטה, לאחר מכן שכבת שוקולד לבן, שוב שוקולד מריר ובפסגה שוקולד לבן.
  • 8. בין כל שכבה לשכבה מומלץ לשים אגוזי ברס קראנצ'יים ועל השכבה העליונה מומלץ לפזר פטל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully