שבלולי פילאס וקשקבל
מצרכים למתכון
- 1 חבילה בצק פילאס מוכן
- 250 גר' פתיתי קשקבל
- 100 גר' ממרח פסטו
- 100 גר' ממרח עגבניות מיובשות
אופן ההכנה
- 1. מפשירים את הבצק ופותחים לעלה על משטח העבודה.
- 2. מורחים חצי מהעלה לאורכו בפסטו ואת החצי השני בממרח עגבניות מיובשות, מפזרים מעל את פתיתי הקשקבל ומגלגלים לרולדה הדוקה.
- 3.פורסים לשבלולים ברוחב 1.5 -2 ס"מ ומסדרים על נייר אפייה.
- 4. אופים בתנור חם 170 -180 מעלות למשך 20 דקות, מגישים חם או בטמפרטורת החדר .