וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שבלולי פילאס וקשקבל

שבלולי פילאס וקשקבל.
שבלולי פילאס וקשקבל

מצרכים למתכון

  • 1 חבילה בצק פילאס מוכן
  • 250 גר' פתיתי קשקבל
  • 100 גר' ממרח פסטו
  • 100 גר' ממרח עגבניות מיובשות

אופן ההכנה

  • 1. מפשירים את הבצק ופותחים לעלה על משטח העבודה.
  • 2. מורחים חצי מהעלה לאורכו בפסטו ואת החצי השני בממרח עגבניות מיובשות, מפזרים מעל את פתיתי הקשקבל ומגלגלים לרולדה הדוקה.
  • 3.פורסים לשבלולים ברוחב 1.5 -2 ס"מ ומסדרים על נייר אפייה.
  • 4. אופים בתנור חם 170 -180 מעלות למשך 20 דקות, מגישים חם או בטמפרטורת החדר .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully