פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לזניה גבינות

      לזניה לא תמיד חייבת להכיל בשר. כשמערבים גבינה לבנה, גבינה צהובה, שמנת מתוקה ושני גביעי קוטג', ומחביאים אותם בין דפי הפסטה, שום דבר רע לא יכול לצאת.

      3 מדרגים / 3.5 כוכבים

      לזניה (דנה מלמד)
      לזניה (דנה מלמד)

      מצרכים

      • 2 קוטג' 5%
      • 1 שמנת מתוקה
      • 1 גביע גבינה 5%
      • קופסת זיתים חתוכים
      • מעט גבינה צהובה מגורדת
      • רסק עגבניות קטן
      • מלח,פלפל לפי הטעם
      • דפי לזניה
      • 5 ביצים

      אופן ההכנה

      • 1. מסדרים בתבנית שכבת דפי לזניה
      • 2. בקערה אחת שמים את הקוטג', גבינה לבנה, מעט גבינה צהובה, זיתים והביצים. מערבבים היטב לתערובת אחידה.
      • 3. בצלוחית שמים את רסק העגבניות מלח פלפל ומעט מים לדילול.
      • 4. שופכים מתערובת הגבינות על דפי הלזניה עד כדי כיסוי.
      • מעל תערובת הגבינות תערובת הרסק(לא בצורה אחידה)
      • ושוב דפי לזניה, גבינות ורסק.
      • 5. מסיימים כאשר תערובת הגבינות מלמעלה. מעליה שופכים שמנת מתוקה ואופים בחום בינוני עד שמעל משחים.

      עוד מתכוני לזניה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -