וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פיטר לוגר קוקי

מתכון של רמי פינקו - שף בר גיורא בהשראת עוגיית שוקולד צ'יפס ענקית של מסעדת פיטר לוגר המיתולוגית מניו יורק

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגיית פיטר לוגר.
עוגיית פיטר לוגר

מצרכים למתכון

  • ל- 5 מנות
  • 225 גרם חמאה רכה
  • 275 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • 275 גרם קמח
  • קורט מלח
  • קורט קקאו
  • קורט אבקת סודה
  • 250 גרם שוקולד צ'יפס מריר

אופן ההכנה

  • 1. שמים במיקסר את החמאה והסוכר ולשים במהירות נמוכה עד לקבל מרקם אחיד.
  • 2. מוסיפים את הביצים בהדרגה , שוב עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 3. מוסיפים את הקמח, המלח, הקקאו ואבקת הסודה ולשים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  • 4. מוסיפים את השוקולד לבלילה תוך כדי לישה עד שהשוקולד מתחלק יפה בכל הבלילה.
  • 5. מחלקים את הבלילה לכלים או תבניות סיליקון ואופים 10-12 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות.
  • 6. להגיש מיד לאחר האפייה ביחד עם כדור גלידה וניל.
  • אפשר להחליף את השוקולד המריר לשוקולד לבן, להוסיף צימוקים או אגוזי לוז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully