קציצות בשר וירקות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג בשר טחון (עוף+ הודו)
 - 1 בצל בינוני - קלוף
 - 1 תפוח-אדמה קטן קלוף
 - 3 גבעולי סלרי
 - חופן כוסברה טריה
 - 2 חופנים של פטרוזיליה
 - 1 שן שום
 - 1 ביצה
 - 1 כפית ראס-אל-חנות (או בהארט או קינמון)
 - 1/2 1 כפיות מלח
 - פלפל טרי
 - 1/2 כוס סובין חיטה
 - שמן לטיגון
 
אופן ההכנה
- 1. מכניסים לקערת מעבד המזון את הירקות והביצה וטוחנים עד לעיסה אחידה.
 - 2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הבשר הטחון, הסובין והתבלינים. מערבבים היטב בידיים.
 - 3. לוקחים מחבת טפלון קטנה, מחממים אותה וצולים עליה חתיכה קטנה מהתערובת, רק על מנת לבדוק האם חסר תיבול.
 - 4. מטגנים את הקציצות בשמן חם.
 
