קציצות בשר וירקות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג בשר טחון (עוף+ הודו)
- 1 בצל בינוני - קלוף
- 1 תפוח-אדמה קטן קלוף
- 3 גבעולי סלרי
- חופן כוסברה טריה
- 2 חופנים של פטרוזיליה
- 1 שן שום
- 1 ביצה
- 1 כפית ראס-אל-חנות (או בהארט או קינמון)
- 1/2 1 כפיות מלח
- פלפל טרי
- 1/2 כוס סובין חיטה
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מכניסים לקערת מעבד המזון את הירקות והביצה וטוחנים עד לעיסה אחידה.
- 2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הבשר הטחון, הסובין והתבלינים. מערבבים היטב בידיים.
- 3. לוקחים מחבת טפלון קטנה, מחממים אותה וצולים עליה חתיכה קטנה מהתערובת, רק על מנת לבדוק האם חסר תיבול.
- 4. מטגנים את הקציצות בשמן חם.