- 1. מערבבים את חומרי הרוטב בסיר, מבשלים כארבעים דקות עד לצימצום.
-
- 2. מטגנים את הבצל במעט שמן זית, עד שהוא משקיף, מוסיפים אותו לבורגול.
-
- 3. מכינים את הצלעות: חשוב להוציא את הבשר מהמקרר לפני ההכנה ולהביא לטמפרטורת החדר מכיוון שהצריבה על המחבת היא קצרה מאוד.
-
- 4. על אש בינונית מחממים מחבת גבוהה. מוסיפים שמן למחבת ומחממים גם אותו ואז בזריזות מוסיפים את הצלעות בזאת אחר זאת אל המחבת. צורבים קלות מכל צד ומעבירים לקערה. מוסיפים להן מעט מרוטב הגרנדין ומערבבים.
-
- 5. מוסיפים לבורגול פטרוזיליה, כוסברה וגרגרי רימון.
-
- 6. עורמים בורגול בצלחת, ועליה את הצלעות ומעט רוטב גרנדין.