- 1. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול על אדים (באן מארי). מסירים מהאש, מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מוסיפים את הביצים והחלמונים וטורפים עד שנבלעים בתערובת. מוסיפים את הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. מקררים כשעה או יותר עד שתערובת השוקולד מקבלת מרקם של בצק.
-
- 2. מחממים תנור לחום גבוה מאד (220 מעלות), פורסים עלה סיגר על משטח עבודה. שמים במרכז מעט ממלית השוקולד, מרימים את שולי הבצק מעל המלית ומהדקים בקיסם עד לקבלת צורת צרור. שמים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
-
- 3. מורחים את העלה בחמאה מומסת ואופים עד הזהבה, כ- 10 דקות.
-
- 4. במקביל, במחבת כבדה שמים חמאה, סוכר ובננות ומבשלים עד שהבננות זהובות.
-
- 5. הגשה שמים במרכז צלחת אישית בוריק שוקולד, מסירים את קיסם העץ ומניחים ליד בננות מקורמלות. מעטרים באבקת סוכר ומגישים פושר.