- 1. טוחנים את העוגיות לפירורים במעבד מזון. מערבבים עם החמאה המומסת, משטחים ומהדקים לשכבה אחידה בתחתיתה של תבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת.
-
- 2. חשוב מאוד להשתמש בתבנית בעלת סגירה הדוקה ואטומה לנוזלים, כדי שאפשר יהיה לאפות את העוגה באמבט מים בלי שנוזלים יחלחלו פנימה.
-
- 3. במעבד מזון מעבדים לתערובת אחידה את שני סוגי הגבינה, הסוכר, הביצים, המיץ וקליפת הלימון.
-
- 4. מניחים את התבנית בתוך תבנית מעט גדולה יותר, ויוצקים את הבלילה על תערובת פירורי העוגיות שבתחתית התבנית העגולה.
-
- 5. יוצקים אל התבנית הגדולה יותר מים רותחים שיגיעו עד לכמחצית גובה הבלילה שבתבנית הפנימית (בן מרי).
-
- 6. אופים בחום של 160 מעלות במשך שעה. כעבור שעה מכבים את התנור אך משאירים את הדלת סגורה ומניחים לעוגה להתקרר בתוכו למשך שעה נוספת.
-
- 7. מוציאים את העוגה מהתנור, מניחים לה להתקרר לגמרי ואז מעבירים ללילה במקרר.
-
- 8. להכנת הציפוי, ממיסים את השוקולד על אדים ומערבבים אותו עם השמנת ומיץ הלימון.
-
- 9. יוצקים על העוגה ואז מנערים ודופקים קלות על משטח העבודה כדי ליישר את פני הקרם.
-
- 10. שומרים בקירור.