טחינה אריסה

מתכון מאת: אביב משה, מערכת וואלה!
טחינה אריסה. דנה מאירזון
טחינה אריסה

מצרכים

  • 100 גרם טחינה גולמית
  • 50 מ"ל מיץ לימון טרי
  • 100מ"ל מים
  • 1 כף אריסה מרוקאית
  • מלח לפי הטעם
  • לשדרוג:
  • דג ים מפולט ל-2 פילטים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים עד למרקם משחתי.
  • 2. לשדרוג: מניחים פילה דג בתבנית אפיה, שופכים מעליו את הטחינה ואופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 8 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully