נושאים חמים

סלט עלים עם גבינה כחולה משמשים ופיסטוקים

סלט עלים עם גבינה כחולה, משמשים ופיסטוקים (נמרוד סונדרס)
סלט עלים עם גבינה כחולה, משמשים ופיסטוקים (נמרוד סונדרס)

מצרכים

  • 100 גרם פיסטוקים קלופים (או פקאן)
  • כפית ריבת משמש
  • חצי חבילת עלי בייבי
  • חצי חבילת חסה בצבעים מעורבת
  • 5 משמשים חתוכים לפרוסות (או אגסים)
  • כ-150 גרם גבינה כחולה
  • לרוטב:
  • 4 כפות שמן קנולה
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט מלח
  • חצי כפית דבש
  • כפית רכז רימונים

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הרוטב: שמים את כל המרכיבים בקערה קטנה, טורפים, טועמים ומתקנים תיבול.
  • 2. קולים את הפיסטוקים (או הפקאן) קלות במחבת ומוסיפים כפית ריבת משמש.
  • 3. קורעים את עלי החסה ביד, מניחים בקערה ומוסיפים את עלי הבייבי. מוסיפים את המשמשים והפיסטוקים ויוצקים את הרוטב.
  • 4. מפוררים את גבינת הרוקפור מעל הסלט ומגישים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

טוב לדעת