ביצים ממולאות
קל ופשוט להכין ארוחת בוקר מלכותית, כזו שתעלה בכם געגועים לאירופה הקרירה: אגניישקה קרגליקה ואגתה וודג'ה מגישות לכם מתכון ביתי מקורי של ביצים ממולאות בכל טוב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 10 ביצים קשות בקליפתן
- 1 בצל קטן
- 20 ענפי שמיר קצוצים
- 20 עלי בצל ירוק קצוצים
- 20 ענפי פטרוזיליה קצוצים
- 1 ביצה
- 1-2 כפות מיונז
- פירורי לחם
- מלח, פלפל
- שמן-זית לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את הבצל בשמן.
- 2. חותכים כל ביצה לאורכה עם הקליפה (לא לשבור...).
- 3. מוציאים את תוכן הביצה וקוצצים אותו. מוסיפים בצל מטוגן, עשבי תיבול, מיונז ותבלינים.
- 4. מכניסים את התערובת חזרה לתוך קליפת הביצה.
- 5. מפזרים מעל פירורי-לחם, ומטגנים לסגירה במחבת.
- 6. אוכלים חם, בעזרת כפית קטנה.