מתכונים חמים

ביצים ממולאות

קל ופשוט להכין ארוחת בוקר מלכותית, כזו שתעלה בכם געגועים לאירופה הקרירה: אגניישקה קרגליקה ואגתה וודג'ה מגישות לכם מתכון ביתי מקורי של ביצים ממולאות בכל טוב.

מתכון מאת: אגניישקה קרגליקה ואגתה וודג'ה, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סירות ביצים ממולאות של אתי אלמימלך

מחשבון המרות

מצרכים

  • 10 ביצים קשות בקליפתן
  • 1 בצל קטן
  • 20 ענפי שמיר קצוצים
  • 20 עלי בצל ירוק קצוצים
  • 20 ענפי פטרוזיליה קצוצים
  • 1 ביצה
  • 1-2 כפות מיונז
  • פירורי לחם
  • מלח, פלפל
  • שמן-זית לטיגון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל בשמן.
  • 2. חותכים כל ביצה לאורכה עם הקליפה (לא לשבור...).
  • 3. מוציאים את תוכן הביצה וקוצצים אותו. מוסיפים בצל מטוגן, עשבי תיבול, מיונז ותבלינים.
  • 4. מכניסים את התערובת חזרה לתוך קליפת הביצה.
  • 5. מפזרים מעל פירורי-לחם, ומטגנים לסגירה במחבת.
  • 6. אוכלים חם, בעזרת כפית קטנה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully