מתכונים חמים

מיני מאפינס שוקולד תפוז

מתכון מאת: לימור תירוש, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מאפינס שוקו תפוז

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-30 יחידות קטנות:
  • 150 גרם (3/4 כוס) סוכר
  • 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • גרידת תפוז משני תפוזים
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס יוגורט סמיך (אני אוהבת יוגורמה)
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 2 כוסות קמח מנופה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 100 גרם שוקולד מריר 50-60% מוצקי קקאו קצוץ קטן קטן עם סכין

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  • 2. בקערת המערבל החשמלי, מקציפים במהירות גבוהה את הסוכר עם החמאה וגרידת התפוז, ליצירת קרם בהיר. תהליך זה לוקח בין חמש לעשר דקות.
  • 3. מנמיכים את המהירות לבינונית, מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים להקציף. מעבירים את המערבל למהירות נמוכה, מוסיפים את המיץ והיוגורט ומערבלים קלות.
  • 4. בקערה נפרדת מערבבים את קמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה ושוקולד.
  • 5. מוסיפים את התערובת היבשה לבצק. מערבבים קלות. לא לדאוג אם זה נראה לא אחיד, זה יסתדר במהלך האפייה, חשוב לא לערבל את הקמח יותר מהמינימום הדרוש.
  • 6. יוצקים לתבנית שקעים של מאפינס קטנים, עד גובה שלושה רבעים ואופים 13-15 דקות. אם זו תבנית של מאפינס גדולים אופים 20 דקות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully