- 1. במחבת רחבה מחממים מעט שמן קנולה. מוסיפים את הבצל. מטגנים, מערבבים כרבע שעה עד שהבצל רך מאוד וזהוב, אך לא שרוף. כשהבצל רך מוסיפים פלפל שחור.
-
- 2. במקביל מבשלים את תפוחי האדמה עד שמתרככים. בסיום הבישול מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית, מפזרים מעט מלח ואופים בתנור על חום של 180 מעלות כרבע שעה נוספת.
-
- 3. אל הבצל במחבת מוסיפים את הבשר הטחון. מערבבים עד שהבשר עשוי לחלוטין. מוסיפים בהרט ומערבבים. מכבים את האש.
-
- 4. מוסיפים למחבת פטרוזיליה קצוצה ומצננים.
-
- 5. מקלפים את קליפת תפוחי האדמה. מעבירים את התפוחים המקולפים לקערה ומועכים לפירה.
-
- 6. מוסיפים לקערת תפוחי האדמה קארי, סולת, ביצה ומלח ומערבבים היטב. נותנים לתערובת לעמוד כעשר דקות.
-
- 7. מהתערובת יוצרים כ-25 עיגולים לא גדולים ומניחים על מגש.
-
- 8. ממלאים ומטגנים: בכל כדור יוצרים מעין גומה גדולה, עם כפית מעבירים ממילוי הבשר אל הגומה וסוגרים בעזרת שאר האצבעות. כך עושים עם כל הכדורים.
-
- 9. במחבת מחממים שמן חצי עמוק. מטגנים את הקובה משני צדדים, מוציאים לנייר סופג ואוכלים מיד.