כדורי שוקולד נוגטין
מתכון של עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" לכדורי שוקולד נוגטין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גרם שוקולד חלב
- 80 גרם מחית פרלינה (להשיג בחנויות אפיה מתמחות)
- 160 גרם פייטה (להשיג בחנויות אפיה מתמחות)
- נוגטין אגוזי מלך טחונים דק
אופן ההכנה
- 1. ממיסים מעל באן מרי שוקולד חלב ומחית פרלינה.
- 2. מורידים מהאש ומוסיפים את הפייטה מערבבים עד לקבלת מסה אחידה. מצננים מעט.
- 3. יוצרים עיגולים עם ידיים מעט רטובות (המסה עדיין רטובה ודביקה).
- 4. מגלגלים את הכדורים בנוגטין הטחון ושומרים במקרר.