וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל בורגול במיץ עגבניות

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

תבשיל גרגרי בורגול במיץ עגבניות. דנה מאירזון
תבשיל גרגרי בורגול במיץ עגבניות

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 כוס בורגול (אפשר דק וגם עבה. אם משתמשים בבורגול עבה יש להוסיף עוד 1/2 כוס מיץ עגבניות)
  • 2 כוסות מיץ עגבניות
  • 1 כפית גדושה נענע מיובשת
  • 1 שן שום קצוצה
  • מלח ופלפל לבן
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 1/2 כפית כמון (לא חובה)
  • נענע טרייה להגשה

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים היטב את הבורגול במסננת.
  • 2. מעבירים את הבורגול לסיר ומבשלים במיץ עגבניות מתובל בשום ושאר תבלינים (15-10 דקות) על להבה בינונית-נמוכה, תוך כדי ערבוב עד שהבורגול סופח אל גרגריו את כל הנוזלים והוא רך מספיק לטעמכם. אם יש צורך מוסיפים מעט מים כדי להאריך את זמן הבישול.
  • 3. אפשר להוסיף בסוף הבישול 2 עגבניות קצוצות כדי לרענן את התבשיל.
  • 4. מגישים עם נענע טרייה ויוגורט טעים ליד.
  • גיוונים:
  • אפשר להכין את אותה המנה עם קינואה.
  • אפשר ללכת לכיוון איטלקי ולהחליף את הנענע המיובשת והטרייה באורגנו.
  • אפשר לתבל קצת יותר נועז עם כפית ראס אל חנות או בהראט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully