- 1. שוטפים היטב את הבורגול במסננת.
-
- 2. מעבירים את הבורגול לסיר ומבשלים במיץ עגבניות מתובל בשום ושאר תבלינים (15-10 דקות) על להבה בינונית-נמוכה, תוך כדי ערבוב עד שהבורגול סופח אל גרגריו את כל הנוזלים והוא רך מספיק לטעמכם. אם יש צורך מוסיפים מעט מים כדי להאריך את זמן הבישול.
-
- 3. אפשר להוסיף בסוף הבישול 2 עגבניות קצוצות כדי לרענן את התבשיל.
-
- 4. מגישים עם נענע טרייה ויוגורט טעים ליד.
-
- גיוונים:
- אפשר להכין את אותה המנה עם קינואה.
- אפשר ללכת לכיוון איטלקי ולהחליף את הנענע המיובשת והטרייה באורגנו.
- אפשר לתבל קצת יותר נועז עם כפית ראס אל חנות או בהראט.